Порта инженеринг груп
ул. Наум Наумовски Борче бр. 40 влез1 кат1
Скопје, (Дебар маало, во влезот на хотел Дувет)

+389 2 3214 756 / 072 250 259

info@porta.com.mk

www.porta.com.mk

Порта Инженеринг Груп
Monday
9:00-17:00
Tuesday
9:00-17:00
Wednesday
9:00-17:00
Thursday
9:00-17:00
Friday
9:00-17:00
Saturday
ЗАТВОРЕНО
Sunday
ЗАТВОРЕНО

Полињата означени со * се задолжителни