1. Претсобје 4.20 m2
  2. Кујна 5.00 m2
  3. Дневна соба / трпезарија 24.00 m2
  4. Бања 4.80 m2
  5. ВКУПНО 38 m2

    Слободни и продадени станови по верикала

Start typing and press Enter to search