1. Претсобје 6.50 m2
  2. Тоалет 1.40 m2
  3. Бања 3.50 m2
  4. Спална соба 11.00 m2
  5. Детска соба 10.00 m2
  6. Кујна 5.50 m2
  7. Дневна соба / трпезарија 21.00 m2
  8. Тераса 4.10 m2
  9. ВКУПНО 63 m2

    Слободни и продадени станови по верикала

Start typing and press Enter to search