1. Претсобје 7.00 m2
  2. Тоалет 1.50 m2
  3. Бања 3.30 m2
  4. Спална соба 12.20 m2
  5. Детска соба 12.00 m2
  6. Кујна 4.30 m2
  7. Дневна соба / трпезарија 22.00 m2
  8. Тераса 2.60 m2
  9. ВКУПНО 64.90 m2

    Слободни и продадени станови по верикала

Start typing and press Enter to search