1. Претсобје 3.70 m2
 2. Тоалет 1.90 m2
 3. Дегажман 3.80 m2
 4. Бања 3.80 m2
 5. Спална соба 15.50 m2
 6. Детска соба 8.20 m2
 7. Кујна 5.40 m2
 8. Дневна соба / трпезарија 21.70 m2
 9. Тераса 1.60 m2
 10. ВКУПНО 65.60 m2

  Слободни и продадени станови по верикала

Start typing and press Enter to search