1. Претсобје 5.20 m2
  2. Дневна соба / трпезарија 18.70 m2
  3. Кујна 5.00 m2
  4. Бања 3.40 m2
  5. Спална соба 12.00 m2
  6. Тераса 2.10 m2
  7. ВКУПНО 46.40 m2

    Слободни и продадени станови по верикала

Start typing and press Enter to search