1. Претсобје 7.60 m2
  2. Дневна соба / трпезарија 18.00 m2
  3. Кујна 5.10 m2
  4. Бања 3.40 m2
  5. Спална соба 13.20 m2
  6. Тераса 2.50 m2
  7. ВКУПНО 49.80 m2

    Слободни и продадени станови по верикала

Start typing and press Enter to search