1. Претсобје 4.60 m2
  2. Дневна соба / трпезарија 17.00 m2
  3. Кујна 4.90 m2
  4. Бања 3.40 m2
  5. Спална соба 13.00 m2
  6. Тераса 4.10 m2
  7. ВКУПНО 47 m2

    Слободни и продадени станови по верикала

Start typing and press Enter to search