1. Претсобје 4.20 m2
  2. Бања 3.10 m2
  3. Спална соба 11.80 m2
  4. Кујна 4.70 m2
  5. Дневна соба / трпезарија 20.40 m2
  6. Тераса 2.30 m2
  7. ВКУПНО 46.50 m2

    Слободни и продадени станови по верикала

Start typing and press Enter to search