1. Претсобје 4.00 m2
  2. Бања 3.10 m2
  3. Спална соба 11.60 m2
  4. Кујна 5.10 m2
  5. Дневна соба / трпезарија 20.40 m2
  6. Тераса 2.00 m2
  7. ВКУПНО 46.20 m2

    Слободни и продадени станови по верикала

Start typing and press Enter to search