1. Претсобје 6.30 m2
  2. Бања 4.10 m2
  3. Детска соба 11.10 m2
  4. Спална соба 10.10 m2
  5. Кујна 4.10 m2
  6. Дневна соба / трпезарија 22.30 m2
  7. Тераса 3.60 m2
  8. ВКУПНО 61.60 m2

    Слободни и продадени станови по верикала

Start typing and press Enter to search