1. Претсобје 6.30 m2
  2. Бања 4.10 m2
  3. Детска соба 11.00 m2
  4. Спална соба 10.20 m2
  5. Кујна 4.20 m2
  6. Дневна соба / трпезарија 22.40 m2
  7. Тераса 4.80 m2
  8. ВКУПНО 63 m2

    Слободни и продадени станови по верикала

Start typing and press Enter to search