1. Претсобје 4.80 m2
  2. Бања 3.20 m2
  3. Спална соба 11.90 m2
  4. Кујна 6.20 m2
  5. Дневна соба / трпезарија 19.90 m2
  6. Тераса 4.00 m2
  7. ВКУПНО 50 m2

    Слободни и продадени станови по верикала

Start typing and press Enter to search