1. Претсобје 4.50 m2
  2. Бања 3.50 m2
  3. Спална соба 12.60 m2
  4. Кујна 4.50 m2
  5. Дневна соба / трпезарија 16.10 m2
  6. Тераса 1.70 m2
  7. ВКУПНО 42.90 m2

    Слободни и продадени станови по верикала

Start typing and press Enter to search