1. Претсобје 4.20 m2
 2. Бања 3.50 m2
 3. Спална соба 12.60 m2
 4. Кујна 5.70 m2
 5. Дневна соба / трпезарија 19.40 m2
 6. Тераса 3.60 m2
 7. ВКУПНО 49 m2

  Слободни и продадени станови по верикала

 1. Стан 2 достапен
 2. Стан 10 достапен
 3. Стан 18 достапен
 4. Стан 26 достапен
 5. Стан 34 достапен
 6. Стан 42 достапен
 7. Стан 50 достапен
 8. Стан 58 достапен
 9. Стан 66 достапен
 10. Стан 74 достапен
 11. Стан 82 достапен

Start typing and press Enter to search