1. Претсобје 4.00 m2
  2. Бања 4.40 m2
  3. Спална соба 13.80 m2
  4. Кујна 5.60 m2
  5. Дневна соба / трпезарија 14.60 m2
  6. Тераса 3.60 m2
  7. ВКУПНО 46 m2

    Слободни и продадени станови по верикала

Start typing and press Enter to search