1. Претсобје 4.50 m2
 2. Тоалет 2.50 m2
 3. Дегажман 3.10 m2
 4. Бања 5.20 m2
 5. Детска соба 8.70 m2
 6. Спална соба 14.80 m2
 7. Кујна 5.80 m2
 8. Дневна соба / трпезарија 21.40 m2
 9. Тераса 1.60 m2
 10. ВКУПНО 67.60 m2

  Слободни и продадени станови по верикала

Start typing and press Enter to search