1. Претсобје 4.80 m2
  2. Бања 3.60 m2
  3. Дегажман 2.90 m2
  4. Детска соба 8.70 m2
  5. Спална соба 10.40 m2
  6. Кујна 5.80 m2
  7. Дневна соба / трпезарија 19.90 m2
  8. Тераса 1.70 m2
  9. ВКУПНО 57.80 m2

    Слободни и продадени станови по верикала

Start typing and press Enter to search