1. Претсобје 3.50 m2
  2. Бања 3.30 m2
  3. Дегажман 2.90 m2
  4. Кујна / трпезарија 7.20 m2
  5. Дневна соба / спална соба 17.40 m2
  6. Тераса 2.00 m2
  7. ВКУПНО 34 m2

    Слободни и продадени станови по верикала

Start typing and press Enter to search