1. Претсобје 3.00 m2
  2. Бања 3.50 m2
  3. Спална соба 9.50 m2
  4. Кујна 5.90 m2
  5. Дневна соба / трпезарија 25.40 m2
  6. Тераса 3.70 m2
  7. ВКУПНО 50 m2

    Слободни и продадени станови по верикала

Start typing and press Enter to search