Стан 3
  1. Претпростор 2.00 m2
  2. Дневна со трпезарија 19.50 m2
  3. Кујна 3.00 m2
  4. Бања 5.50 m2
  5. Спална соба 9.00 m2
  6. ВКУПНА НЕТО ПОВРШИНА 39.00 m2
  7. Тераса 3.00 m2
  8. ВКУПНА НЕТО ПОВРШИНА 42.00 m2

Start typing and press Enter to search