Стан 5
 1. Претпростор 6.00 m2
 2. Дневна со трпезарија 22.50 m2
 3. Кујна 5.00 m2
 4. Тоалет 2.00 m2
 5. Ходник 4.00 m2
 6. Бања 5.50 m2
 7. Утилити 2.00 m2
 8. Спална соба 17.00 m2
 9. Детска соба 10.00 m2
 10. ВКУПНА НЕТО ПОВРШИНА 74.00 m2
 11. Тераса 4.00 m2
 12. ВКУПНА НЕТО ПОВРШИНА 78.00 m2

Start typing and press Enter to search