Стан 8
 1. Претпростор 5.00 m2
 2. Дневна со трпезарија 26.00 m2
 3. Кујна 8.00 m2
 4. Бања 3.50 m2
 5. Ходник 2.00 m2
 6. Тоалет 1.50 m2
 7. Спална соба 13.00 m2
 8. Детска соба 8.00 m2
 9. ВКУПНА НЕТО ПОВРШИНА 67.00 m2
 10. Тераса 4.00 m2
 11. ВКУПНА НЕТО ПОВРШИНА 71.00 m2

Start typing and press Enter to search