1. Претсобје 3.50 m2
  2. Тоалет 1.50 m2
  3. Дегажман 5.00 m2
  4. Бања 4.00 m2
  5. Детска соба 10.00 m2
  6. Спална соба 10.50 m2
  7. Кујна 4.00 m2
  8. Дневна со трпезарија 19.50 m2
  9. Тераса 3.00 m2
  10. 61 m2

Start typing and press Enter to search